ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΛΙΤΗ & ΣΙΑ ΙΚΕ

Επωνυμία φαρμακείου: ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΛΙΤΗ & ΣΙΑ ΙΚΕ
Διεύθυνση: Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 41-45
Περιοχή φαρμακείου: ΜΑΡΟΥΣΙ
Τηλέφωνο: 210-6196651


Ιστοσελίδα: http://pharmacyavenue.weebly.com/

Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο

Ο Ρόλος του Φαρμακοποιού...

... στην πρωτοβάθμια περίθαλψη είναι πολύ σημαντικός και καθορίζεται από την επιστημονική και κοινωνική του προσφορά στην καθημερινή μας ζωή. Ο φαρμακοποιός σας υποστηρίζει με διακριτικό και αξιόπιστο τρόπο σε όλες τις μικρές σας ενοχλήσεις, τα σοβαρά προβλήματα υγείας και τα πιο λεπτά σας «μυστικά», που δεν έχετε το θάρρος να μοιραστείτε με άλλους.
Για κάθε ανησυχία σας, βρίσκετε μαζί την αποτελεσματική λύση. Με γνώση, συνέπεια και διακριτικότητα σας κατευθύνει στην ανάλογη ιατρική ειδικότητα, το κατάλληλο σκεύασμα ή το απαραίτητο βοήθημα. Σας υποδεικνύει πρακτικές θεραπείες αυτοΐασης, αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας και τρόπους για να αξιοποιήσετε τα εφόδια που μας δίνει η ίδια η φύση.
Η γκάμα των προϊόντων του φαρμακείου είναι η μεγαλύτερη δυνατόν και προσεκτικά διαλεγμένη για να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Ο φαρμακοποιός βρίσκεται δίπλα σας για κάθε πτυχή της υγείας σας, σε όλες τις στιγμές της ζωής σας και των δικών σας ανθρώπων.

Στο φαρμακείο μας, θα βρείτε λύσεις για τη βρεφική φροντίδα και τη γυναικεία υγιεινή, για την παχυσαρκία, για κάθε θέμα που αφορά την ερωτική ζωή, την αντισύλληψη, την πρόληψη ή τη στυτική δυσλειτουργία, για τη γυναικεία ή ανδρική ακράτεια, για την περίθαλψη ηλικιωμένων ατόμων, την υποστήριξη ατόμων με κινητικά προβλήματα ή τη φροντίδα ασθενών σε κατάκλιση, για τη διακοπή του καπνίσματος  αλλά και έναν ολόκληρο κόσμο για την ομορφιά και την ευεξία.

      Υπηρεσίες Φαρμακείου Φαίδρα Πολίτη:

  1. Φαρμακευτικά Προϊόντα
  2. Δερμοκαλλυντικά & Φυσικά Καλλυντικά
  3. Συμπληρώματα Διατροφής
  4. Φυτοθεραπεία
  5. Ομοιοπαθητικά
  6. Γονιμότητα, Εγκυμοσύνη, Βρεφανάπτυξη & Λοχεία
  7. Ορθοπεδικά
  8. Φροντίδα για τα πόδια
  9. Ιατρικές Συσκευές & Διαγνωστικά

Φαρμακειο Παπαδοπουλου 1


Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας