ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μας τελικά σήμερα;;;
Είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο, λόγω του άγχους, της πίεσης του χρόνου και των άστατων ωραρίων, πολύς κόσμος να τρώει ολοένα και σπανιότερα σπιτικό φαγητό, καταφεύγοντας σε εύκολες λύσεις όπως delivery και fast food. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να παραληφθούν βασικές ομάδες τροφίμων, όπως φρούτα, λαχανικά ή γαλακτοκομικά, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να καλύπτουμε επαρκώς τις ανάγκες μας σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού οι οποίες έχουν εντονότερη ανάγκη από συμπλήρωση στη διατροφή τους. Πρόκειται κυρίως για άτομα πολυάσχολα, όπως οι εργαζόμενοι και οι μαθητές/ φοιτητές, άτομα που κάνουν έντονη άσκηση, όσοι αποκλείουν βασικές ομάδες τροφίμων από το διαιτολόγιό τους (πχ χορτοφάγοι) καθώς και οι ηλικιωμένοι.
Τα σύγχρονα πολυβιταμινουχα σκευάσματα είναι κατασκευασμένα ώστε να παρέχουν στον οργανισμό μας μια σειρά από απαραίτητες βιταμίνες ,μέταλλα ,αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά στοιχεία ακόμη και διατροφικά στοιχεία στις ιδανικές ποσότητες και αναλογίες ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή απορρόφηση και αξιοποίηση τους από τον οργανισμό.

Προσοχή!
Σε καμία περίπτωση οι πολυβιταμινες δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή αλλά την συμπληρώνουν γι’αυτο και ονομάζονται συμπληρώματα διατροφής

Οφέλη από την λήψη πολυβιταμινων
• Τόνωση του οργανισμού μας.

• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

• Υποκατάσταση των ελλείψεων σε σημαντικά, για την σωστή λειτουργιά του οργανισμού, διατροφικά στοιχεία.

• Καταπολέμηση του αισθήματος πνευματικής ή σωματικής κόπωσης.

• Προστασία του οργανισμού μας από τα συμπτώματα του άγχους και του οξειδωτικού στρες.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ.

Από τους Φαρμακοποιούς: Μαμαη Ιωάννα & Κροντηρη Θάνο