ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΛΑΙΡΗ

Πληροφορίες φαρμακείου

Διεύθυνση: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 16
Περιοχή φαρμακείου:: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Τηλέφωνο: 210-6410290
Ιστοσελίδα: www.pharm16.gr
   Ομοιοπαθητικό

Το Μάρτιο του 1983 ιδρύεται  στην Αθήνα από την φαρμακοποιό Νικολέττα- Κλαίρη Μιχαλάκου το φαρμακείο απέναντι από το Νοσοκομείο ο "Αγιος Σάββας", στην οδό Δημητσάνας 16 (εξού και το όνομα www.pharm16.gr ).
Με βασικό όχημα την αγάπη για τον κόσμο και την προθυμία του προσωπικού να επιλύουμε κάθε πρόβλημα των ανθρώπων, που μας έχουν ανάγκη, κερδίζουμε αμέσως την αναγνώριση του κόσμου και την εμπιστοσύνη του.
Σήμερα ερχόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε με έναν επιπλέον τρόπο.
Είναι γνωστό ότι, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία,  ένα μεγάλο μέρος του εμπορίου γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. Ανταποκρινόμενοι στην πραγματικότητα αυτή δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό φαρμακείο    www.pharm16.gr , που είναι η προέκταση του φυσικού μας φαρμακείου.
Η πείρα 30 χρόνων στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αισθητικής με έμπειρους εξειδικευμένους συνεργάτες είναι πλέον διαθέσιμη για σας και στο χώρο του διαδικτύου.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pharm16.gr  θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα που θα καλύψουν  κάθε πιθανή σας ανάγκη, μέσα σε ένα απλό περιβάλλον για τον χρήστη.  Σας προσφέρουμε  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!
Καλλυντικά, ορθοπαιδικά, συμπληρώματα διατροφής, παραφαρμακευτικά και άλλα προϊόντα σε τεράστια ποικιλία, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, επώνυμες μάρκες, ελληνικά  αλλά και εισαγωγής, βρεφικά είδη, εποχιακά, είναι λίγοι μόνο από τους θησαυρούς που θα βρείτε στα νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.
Μέσω του www.pharm16.gr   θα έχετε διαρκή ενημέρωση και για διάφορα θέματα υγείας, αφού ο φαρμακοποιός είναι, πάνω από όλα, ο δικός σας σύμβουλος υγείας.
Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα για online chat, δηλαδή να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, από τις 8 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας και να παίρνετε άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, απαντήσεις.
Το φαρμακείο μας  είναι αφοσιωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και συμβουλών  στο χώρο της υγείας, αλλά και στο χώρο της αισθητικής-ομορφιάς, με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη.
Το φυσικό κατάστημα είναι σήμερα στελεχωμένο με 10 εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες,  οι οποίοι είναι διαθέσιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες  και τις συμβουλές τους  σε κάθε πιθανή ανάγκη ή απορία σας. Γι ' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας  κάθε στιγμή, είτε τηλεφωνικά είτε με το online chat, που διαθέτουμε.
Η γειτνίαση με τα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας και Ελπίς δημιουργεί συνθήκες εξειδικευμένης εξυπηρέτησης των ασθενών, τόσο με τα ειδικά φάρμακα όσο και με τα κάθε είδους φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά σκευάσματα και βοηθήματα.
Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας, είναι  τεράστια η γνώση και η πείρα μας σε ό,τι αφορά τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, όπου σε μας θα μπορούν να βρουν όλα τα βοηθήματα που χρειάζονται: μαστούς, σουτιέν μαστεκτομής, μαγιό μαστεκτομής, γάντια λεμφοιδήματος, περούκες και πολλά άλλα που θα τους βοηθήσουν να ζουν το πρόβλημά τους στην πραγματική του διάσταση και θα τους παρέχουν όλα τα εφόδια για να συνεχίσουν την ζωή τους με χαμόγελο.
Αγαπώντας πολύ τη δουλειά μας, πιστεύοντας στον κοινωνικό ρόλο που ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε και θεωρώντας ότι το φαρμακείο δεν αποτελεί μια απρόσωπη επιχείρηση , θέλουμε να προσφέρουμε στην ανακούφιση του πάσχοντος συνανθρώπου μας και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του. Στόχος αλλά και πρόκληση για εμάς είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών σας.

Τι επιδιώκουμε

Σταθεροί στη φιλοσοφία μας για συνέπεια, αξιοπιστία και  ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού, με την ίδρυση του www.pharm16.gr, δίνουμε άμεση προτεραιότητα:

- στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη από πλευράς μας  παροχή συμβουλών σε ό,τι αφορά την υγεία και την ομορφιά
- στον εμπλουτισμό της ποικιλίας των προϊόντων μας, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς
- στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
- στη διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών των προϊόντων μας

Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου η επικοινωνία μαζί σας και θα είμαστε πάντα κοντά σας, παρέχοντάς σας σοβαρές και υπεύθυνες υπηρεσίες υγείας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Κλαίρη -Νικολέττα Μιχαλάκου

Περιοχή φαρμακείου

Δεν βρέθηκαν προσφορές

Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το μήνυμά σας