ΜΠΑΡΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επωνυμία φαρμακείου: ΜΠΑΡΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διεύθυνση: ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΟΥΣ 7 (ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ)-ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Περιοχή φαρμακείου: ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Τηλέφωνο: 210-7512567
Το Φαρμακείο ιδρύθηκε και εδρεύει στη περιοχή Καλλιμάρμαρο, τον Απρίλιο του 2006. Πεποίθησή μας ήταν εξαρχής ότι ο φαρμακοποιός είναι σύμβουλος υγείας και όχι πωλητής υγείας. Την αρχή μας αυτή υπηρετούμε και σήμερα, ενάντια στο κλίμα των ημερών, προσπαθώντας να συμβουλέψουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται και αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα χωρίς να προσπαθούμε να προωθήσουμε κάποιο προϊόν. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με ειδική κλινική διατροφολόγο που συμβουλεύει ασθενείς με διάφορες παθήσεις για την ενδεδειγμένη καθημερινή τους διατροφή, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους και να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνουν για τις παθήσεις τους.
Παράλληλα, εμπλουτίζουμε το φαρμακείο με προϊόντα καινοτόμα, που βασίζονται στη σύγχρονη βιβλιογραφία και ακολουθούν την εξέλιξη της επιστήμης μας.
Οι πρωτοβουλίες μας αυτές ελπίζουμε να απαντούν στους προβληματισμούς που έχετε μοιραστεί μαζί μας στις καθημερινές συζητήσεις μας. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε την εξέλιξή μας ώστε να είμαστε δίπλα σας στην αντιμετώπιση των καθημερινών σας αναγκών.


Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας