ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Επωνυμία φαρμακείου: ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Διεύθυνση: ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 174
Περιοχή φαρμακείου: ΚΗΦΙΣΙΑ
Τηλέφωνο: 210-8075464


Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο
Ανοικτά:
08:00 - 21:00


Το Φαρμακείο Τεμπονέρα Αλεξάνδρα στη Κηφισιά, Χαριλάου Τρικούπη 174, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα φαρμακεία στην περιοχή. Λειτουργεί από το 1992 με συνέπεια, αξιοπιστία, κατανόηση, εχεμύθεια, επιστημονικότητα και επαγγελματισμό, προσφέροντας τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία.
Το Φαρμακείο μας λειτουργεί πλέον σε ένα μεγαλύτερο, καλαίσθητο, ζεστό & φιλικό περιβάλλον από το 2013, ένα όνειρο ζωής της κα Τεμπονέρα, που με την αγάπη του κόσμου έγινε πραγματικότητα.
Η κα Τεμπονέρα, από 25 χρονών μέχρι και σήμερα σε συνεργασία με την ομάδα της, το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό συνεχίζει με αφοσίωση και ζήλο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας και συμβουλευτικής σε θέματα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας.
Στο Φαρμακείο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές δερμοκαλλυντικών και φυσικών προϊόντων, μεγάλη ποικιλία σε φυτικά συμπληρώματα υγείας και ομορφιάς, ομοιοπαθητικά φάρμακα και εξοπλισμένο φαρμακευτικό εργαστήριο.
Επιπλέον, η αγάπη για τα παιδιά μας έχει ωθήσει στην δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου, όπου τα παιδιά σας μπορούν να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους, ενώ εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης από επώνυμες εταιρείες και με δώρα και συνεχείς προσφορές θα κάνουμε τις επισκέψεις σας ευχαρίστηση!
Στο Φαρμακείο μας, φιλικό προς τον μητρικό θηλασμό, οι νέες Μαμάδες μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως με εξειδικευμένες συμβουλές και να φροντίσετε το παιδί σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φαρμακείου.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίζουμε και από κοντά και να μας δοθεί η ευκαιρία να σταθούμε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη σας.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του φαρμακείου Τεμπονέρα.

12

 


Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας