Έντονο βλέμμα με υπέροχες φλεφαρίδες

%ce%b2%ce%bb%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-ediva-gr_

Το έντονο βλέμμα αποτελεί ένα από τα κυριότερα στοιχεία ομορφιάς και κανείς μας δε θα μπορούσε να διαφωνήσει ότι οι πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες και τα καλοσχηματισμένα φρύδια εξασφαλίζουν ένα σαγηνευτικό βλέμμα.
Θα θέλατε και εσείς ένα βλέμμα που να «μαγνητίζει»;

Στο φαρμακείο μας, θα μπορέσετε να βρείτε το καινοτόμο προϊόν Latanoprost 0,005% σε Seraqua, για να ενισχύσετε την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών σας! Πρόκειται για ένα γαληνικό σκεύασμα που οι ίδιοι με ευθύνη και συνέπεια, παρασκευάζουμε για εσάς. Το δραστικό συστατικό Latanoprost (λατανοπρόστη) παρατείνει το αναγενές στάδιο στον κύκλο ζωής της τρίχας, στο οποίο έχουμε πάχυνση και επιμήκυνση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Η βάση μας, η Seraqua έχει άριστη ικανότητα επάλειψης, ταχεία απορρόφηση ενώ συγχρόνως, προσφέρει ενυδάτωση της επιδερμίδας χωρίς να φράσει τους πόρους του δέρματος. Να σημειωθεί ότι είναι υποαλλεργική.

Το προϊόν διατίθεται σε κατάλληλο περιέκτη εφαρμογής επί βλεφαρίδων και βλεφάρων των 9mL (επαρκής ποσότητα για τρίμηνη θεραπεία) και εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα στη βάση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Το προϊόν δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές, parabens, SLS, propylene glycol και 1,4-dioxane και θα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο.

Επιμέλεια άρθρου: Κουή Ειρήνη-Μαρία,

Φαρμακοποιός, Συνεργάτης Φαρμακείου Β.Τσιράκη