Ιδρώτας και σπυράκια: Απαλλάξου και λάμψε… ομορφιά!

Θέλεις αψεγάδιαστο και λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι, αλλά η αυξημένη θερμοκρασία, ο ιδρώτας και τα σπυράκια δεν σε αφήνουν. Δες τις λύσεις και λάβε δράση!

Οι ρύποι και τα βακτήρια της ατμόσφαιρας αποτελούν ανέκαθεν πρόβλημα, όλες τις εποχές του χρόνου. Όμως, το καλοκαίρι υπάρχει ένας παραπάνω λόγος που η επιδερμίδα σου υποφέρει, και δεν είναι άλλος από τη ζέστη, και τον ιδρώτα που προκαλεί. Αυτός όμως, φέρνει στην επιφάνεια του δέρματός σου και σπυράκια, σε συνδυασμό και με την περίσσεια λιπαρότητα που πιθανόν να υπάρχει ήδη.

Πώς λοιπόν μπορείς να φροντίσεις το δέρμα σου το καλοκαίρι προκειμένου να αποφύγεις τα σπυράκια;

1. Καθαρισμός ο βασικός

Ο καθαρισμός κατέχει εξέχουσα θέση στην περιποίηση του προσώπου, καθώς μπορεί να αναδείξει αποτελεσματικά οποιοδήποτε προιόν εφαρμόζεται στην συνέχεια!
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον παραλείπεις πρωί και βράδυ! Δεν χρειάζεται να εμφανίζεις κάποιο πρόβλημα στην επιδερμίδα σου, προκειμένου να επενδύσεις σε ένα καλό καθαριστικό βασισμένο πάντοτε στις ανάγκες και απαιτήσεις του δικού σου δέρματος!

2. Ενυδάτωση η μαγική

Είτε η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, είτε κανονική, είτε ξηρή, σίγουρα χρειάζεται ενυδάτωση! Υπάρχουν προιόντα κατάλληλα σχεδιασμένα για τον δικό σου τύπο δέρματος που παράλληλα θρέφουν και εμποδίζουν τη λιπαρότητα να αναπτυχθεί.

Ένα αφυδατωμένο δέρμα οδηγεί εύκολα σε περίσσεια παραγωγή σμήγματος, με αποτέλεσμα αυτό να μετατρέπεται αυτόματα σε λιπαρό και γεμάτο σπυράκια.

3. Αντιηλιακή προστασία… για πάντα

Ο ήλιος δίνει το παρόν όλες τις εποχές, ακόμα κι αν πολλές φορές μας ξεγελά… παίζοντας κρυφτό πίσω από τα σύννεφα.

Έτσι, η ανάγκη της επιδερμίδας για αντιηλιακή προστασία δεν σταματά ποτέ, πόσο μάλλον το καλοκαίρι! Το αντιηλιακό μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση αφυδάτωσης στο δέρμα κατά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και τις βλάβες που αυτή προκαλεί. Αρκεί η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, και τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή!

4. Make-up το σωστό (!)

Το καλοκαίρι, εκτός από το ότι το δέρμα έχει ανάγκη από επιπλέον προστασία, η ανάγκη του να αναπνέει είναι εξίσου σημαντική! Επιλέγοντας λοιπόν ένα make-up με ελαφριά σύνθεση, αλλά εξίσου αποτελεσματική κάλυψη, μπορείς να εξασφαλίσεις ό,τι ακριβώς αναζητάς για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα!

Πηγή: paschalipharmacy.gr

   

   Κατηγορία: Άθληση, Επικαιρότητα