ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πληροφορίες φαρμακείου

Διεύθυνση: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 71
Περιοχή φαρμακείου:: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Τηλέφωνο: 2109598705

Ωράριο Φαρμακείου

Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-21.00

Σάββατο 09.00-19.00

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα MegaProteinStore είναι ένα από τα σημαντικότερα στον  χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση (eshop) του φυσικού καταστήματος Φαρμακείο Καραπαπά που προσμετρά πάνω απο 20 χρόνια προσφοράς   (έτος έναρξης λειτουργίας: 1995) στις υπηρεσίες υγείας!

Μέσω του megaproteinstore.gr προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία σε συμπληρώματα διατροφής όπως Πρωτεΐνες Γράμμωσης, Πρωτεΐνες Aύξησης Bάρους - Όγκου, Λιποδιαλύτες, Αμινοξέα, Βιταμίνες, Προϊόντα Κρεατίνης, Yδατάνθρακες, All in one Formulas, συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους και πολλά άλλα, από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της αγοράς  όπως WeiderUSNLamberts,  ActivLab, κ.α.. Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι ελεγμένα, επώνυμα και φέρουν εγκεκριμένη άδεια κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Το 2015 το Φαρμακείο Καραπαπά προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με ένα απο τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο, την βρετανική Natures Aid (www.naturesaid.co.uk)   και αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο για την Ελλάδα! Η Natures Aid απο το 1981, εξειδικεύεται στην παραγωγή βιταμινών, συμπληρωμάτων και φυτικών προϊόντων στις εγκαταστάσεις της στο Πρέστον, τηρώντας υψηλά στάνταρτ στην ποιότητα και τον τρόπο παρασκευής.

Από το Μάρτιο του 2016 η επιχείρηση μας, αντιπροσωπεύει  επίσημα στην Ελλάδα την ανερχόμενη σουηδική εταιρίας συμπληρωμάτων SELF Omninutrition (www.self.nu). Η ποιότητα και η ευρεία γκάμα προϊόντων, σε συνδυασμό με την κοινή φιλοσοφία και τους κοινούς υψηλούς στόχους είναι οι κύριοι λόγοι της συνεργασίας με το MPS.

 

Τα προϊόντα που εισάγει το MPS είναι αυστηρά επιλεγμένα, παρασκευάζονται με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους IFS (Ιnternational Good Standards), GMP (Good Manufacturing Process), και κυκλοφορούν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα διεθνή πρότυπα.

Περιοχή φαρμακείου

Nature’s Aid

    Προσφορά
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Με κάθε αγορά 2 προϊόντων & άνω κερδίζετε έκπτωση 25%

  Λήγει στις:  09-02-2022

Μεγάλες Προσφορές

    Έως -60%
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ισχύει για περιορισμένα τεμάχια καλλυντικών, αντιηλιακών προϊόντων & συμπληρωμάτων διατροφής

  Λήγει στις:  09-02-2022

Επώνυμα Συμπληρώματα Διατροφής

    5% έκπτωση
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λάβετε έκπτωση 10% σε παραλαβή από το κατάστημα.

  Λήγει στις:  09-02-2022

Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το μήνυμά σας