ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πληροφορίες φαρμακείου

Διεύθυνση: ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 19 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΠΛΗΣΙΟΝ ΝΟΣ. ΠΑΙΔΩΝ)
Περιοχή φαρμακείου:: ΓΟΥΔΗ
Τηλέφωνο: 210-7709295
   Ομοιοπαθητικό

"Το φαρμακείο του Γιώργου Πιπεράκη αποτελεί τη συνέχεια του παλαιότερου εν λειτουργία φαρμακείου της περιοχής του Γουδή.
Ιδρύθηκε το 1972 από τη Στέλλα Τσερλιάγκου-Παπούλια, η οποία με τις γνώσεις, την εντιμότητα ,αλλά και την πίστη της στη δύναμη της προσφοράς στο συνάνθρωπο και στην αλληλεγγύη, έθεσε τις ηθικές αρχές λειτουργίας του φαρμακείου και γρήγορα κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη των ανθρώπων της περιοχής.
Το 1995, η συνεργασία της Στέλλας Παπούλια με τον Γιώργο Πιπεράκη ολοκληρώνει τον χαρακτήρα του φαρμακείου, δένοντας την εμπειρία με την διάθεση για καινοτομία.
Το 2011 η συνεργασία με το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Λευτέρη Τσικανδηλάκη μεταμορφώνει το φαρμακείο σε έναν πρότυπο χώρο παροχής υπηρεσιών Υγείας, Ομορφιάς και Ευεξίας.
Αυτό που στην πορεία του χρόνου παραμένει πάντα σταθερό είναι η φιλοσοφία μας και η δέσμευση μας απέναντι στους ανθρώπους ,που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, προσφέροντας τη συμβουλή μας, την επιστημονική γνώση και την εμπειρία μας με συνέπεια και εντιμότητα!
Στο φαρμακείο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικής περιποίησης και μακιγιάζ ,μια πλήρη γκάμα φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικό τμήμα βρεφικής και παιδικής φροντίδας, τμήμα ειδικών υποδημάτων κ.ά.
Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ομοιοπαθητική, εναλλακτική θεραπευτική προσέγγιση, με την ποιότητα των πρώτων υλών και την πιστότητα των μεθόδων παρασκευής του ομοιοπαθητικού φαρμάκου να είναι το κύριο μας μέλημα!
Το μεγαλύτερο κεφάλαιο του φαρμακείου θα είναι, όμως, πάντοτε το προσωπικό του! Η ομάδα αυτή των ανθρώπων, που με την άρτια εκπαίδευση, την ευγένεια και το χαμόγελό τους θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το υπέρτατο Αγαθό...αυτό της Υγείας!
- Ελάτε να μας γνωρίσετε! "

1

Περιοχή φαρμακείου

Δεν βρέθηκαν προσφορές

Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το μήνυμά σας