ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΤΖΑΚΟΥ

Πληροφορίες φαρμακείου

Διεύθυνση: ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 98
Περιοχή φαρμακείου:: ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Τηλέφωνο: 2102629305

Το φαρμακείο μας βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους, Κεφαλληνίας 98 στην Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1977 από την φαρμακοποιό Αναστασία Ματζάκου-Καραστατήρη επί της οδού Αγίων Αναργύρων 31 όπου και παρέμεινε εκεί για 30 ολόκληρα χρόνια..
Η φαρμακοποιός μας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης. Με μεγάλη αφοσίωση, σκληρή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία το φαρμακείο μας εξελίχθηκε και το 2007 μεταφέρθηκε στην τωρινή του διεύθυνση, σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, ζεστό και οικείο. Εκτός από την φαρμακοποιό μας απαρτίζεται και από ένα άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό τριών ατόμων.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών σας, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη μας με σοβαρότητα, σεβασμό και κατανόηση με σκοπό την δημιουργία μας μακρόχρονης σχέσης εμπιστοσύνης.
Όραμά μας είναι η ισορροπία της ψυχής, του σώματος και του νου, διότι πιστεύουμε ότι δε νοσεί το σώμα αν δε νοσεί η ψυχή..
Νιώσαμε έτσι την ανάγκη να δημιουργήσουμε το διαδικτυακό μας κατάστημα για να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας & να είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ικανοποιήσετε κάθε σας ανάγκη, συμβουλεύοντάς σας και προτείνοντάς σας λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.
Στο essential-pharmacy μπορείτε να βρείτε προϊόντα υγείας και ομορφιάς με μοναδικές προσφορές και σε προσιτές τιμές για την εποχή μας!

 

Περιοχή φαρμακείου

Pharmalead

    Μόνο 8,45€
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΤΖΑΚΟΥ
Συμπλήρωμα διατροφής με πρόπολη,μέλι,βιταμίνη C για το ανοσοποιητικό.

  Λήγει στις:  26-01-2022

Power Health

    Μόνο 8,60€
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΤΖΑΚΟΥ
Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και βιταμίνη D3 σε 40 κάψουλες.

  Λήγει στις:  26-01-2022

Quest

    Μόνο 12,30€
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΤΖΑΚΟΥ
Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C&αναβράζον συμπλήρωμα διατροφής Q10 με γεύση πορτοκάλι

  Λήγει στις:  26-01-2022

Hedrin

    Μόνο 8,65€
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΤΖΑΚΟΥ
Αντιφθειρικό υγρό τζελ σε πρακτική συσκευασία trigger σπρέι, κατάλληλο και για παιδιά.

  Λήγει στις:  26-01-2022

Επικοινωνήστε με τον Φαρμακοποιό

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Το μήνυμά σας