9 καλοκαιρινοί τρόποι για να καις πολλές θερμίδες

surfing

Κηπουρική

Κάψε θερμίδες, και φτιάξε τον κήπο σου Το γεγονός ότι θα σκύβεις, κάνοντας καθίσματα για να κλαδέψεις και περιποιηθείς τα φυτά σου, θα τονώσει τους γλουτιαίους σου χωρίς καν να το καταλάβεις. Θερμίδες που θα κάψεις: 136 θερμίδες

Surfing

Μία από τις πιο διασκεδαστικές καλοκαιρινές ασκήσεις που θα τονώσει τους μύες όλους σου του σώματος. Θερμίδες που θα κάψεις: 102 θερμίδες

Τένις

Πιάσε τη ρακέτα και προκάλεσε το φίλο σου, το γείτονα ή το σύντροφο σου σε έναν αγώνα τένις. Μία πρώτης τάξεως αεροβική άσκηση που θα τονώσει τόσο το κάτω μέρος του σώματος σου, όσο και τους μύες των χεριών σου.
Θερμίδες που θα κάψεις: 272 θερμίδες

Ποδηλασία

Το ποδήλατο είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες μορφές μετακίνησης και άσκησης παγκοσμίως, και είναι ικανό να αλλάξει κυριολεκτικά την εικόνα του σώματος σου. Ακόμα και μία μικρή βόλτα με το ποδήλατο σου, θα σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες από ότι με το περπάτημα.
Θερμίδες που θα κάψεις: 204 θερμίδες

Frisbee

Το να παίζεις frisbee πέρα από πολύ διασκεδαστικό είναι μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης για τη γράμμωση των χεριών σου.
Θερμίδες που θα κάψεις: 102 θερμίδες

Πατίνια

Φόρεσε τα roller blades σου και βγες στο δρόμο, για μία αεροβική άσκηση που θα τονώσει τα πόδια σου, του μηρούς και τους γλουτούς σου. Όσο πιο γρήγορα θα πηγαίνεις τόσο μεγαλύτερο θα είναι το όφελος για σένα.
Θερμίδες που θα κάψεις: 168 θερμίδες

Κολύμβηση

Χαλάρωσε και απόλαυσε την πιο αντικραδασμική άσκηση που υπάρχει, ιδανική για όλες τις ηλικίες. Δεν χρειάζεται να είσαι δεινή κολυμβήτρια και να γνωρίζεις άψογη “πεταλούδα” για να κάψεις θερμίδες. Το να κινείσαι μέσα στο νερό ακόμα και σε χαμηλή ταχύτητα θα σου προσφέρει μια αεροβική άσκηση που θα τονώσει όλο σου το σώμα.
Θερμίδες που θα κάψεις: 204 θερμίδες

Ξενάγηση στην πόλη/στο χωριό/ στο νησί που βρίσκεσαι

Είσαι μακριά από τον τόπο της κατοικίας σου και δεν έχεις τη δυνατότητα να πας στο γυμναστήριο; Βγες στους δρόμους για περπάτημα, ξενάγηση και περιήγηση. Πέρα από το ότι θα γνωρίσεις καλύτερα τον τόπο που έχεις επισκεφτεί θα έχεις περπατήσει, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και όλο σου το σώμα.
Θερμίδες που θα κάψεις: 129 θερμίδες

Beach Volley

Το μπιτς βόλεϊ είναι μία από τις καλύτερες μορφές άσκησης για το καλοκαίρι. Θα αυξήσεις τους καρδιακούς σου παλμούς, θα τονώσεις τα πόδια τους ώμους σου αλλά και όλο σου το σώμα. Οι θετικές επιδράσεις είναι ακόμα περισσότερες επειδή η κίνηση στην άμμο είναι πιο δύσκολη από ότι σε ένα παρκέ, και για αυτό το λόγο θα κάψεις ακόμα περισσότερο λίπος. 
Θερμίδες που θα κάψεις: 272 θερμίδες

 

Πηγή: Shape.gr

   

   Κατηγορία: Αδυνατιστικά, Άθληση, Υγεία