Απαλλαχτείτε από την ημικρανία με το Petagran!

petagran

Η ημικρανία δεν είναι απλώς ένας πονοκέφαλος που μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιο ήπιο παυσίπονο ή μία βόλτα στον καθαρό αέρα. Ο πόνος που προκαλεί είναι τόσο έντονος που μπορεί να αναστατώσει όλο τον οργανισμό (ναυτίες, τάση για έμετο κ.ά.). Εντοπίζεται στο μισό μέρος του κεφαλιού, αλλά μπορεί να διαχέεται σε όλο το κεφάλι ή να εναλλάσσεται από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ η διάρκειά της μπορεί να είναι από ώρες έως και ημέρες. Πολλές φορές, πριν την εμφάνισή της, υπάρχουν κάποια αισθητικά συμπτώματα όπως λάμψεις, φωτάκια ή μούδιασμα στα χέρια ή στα πόδια.

Η φύση, όπως πάντα, προνοεί για εμάς πριν από εμάς και σε συνεργασία με την επιστήμη κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στις ιδιότητες του φυτού Petasites Hybridus, το Petagran. Τα φύλλα του φυτού αυτού έχουν χρησιμοποιηθεί από την παραδοσιακή αυστριακή και τσέχικη ιατρική για τη θεραπεία λοιμώξεων, πυρετού, γρίπης, κρυολογήματος και αλλεργιών, ενώ δοκιμές έδειξαν ότι η προετοιμασία της ρίζας Butterbur είναι αποτελεσματική στη μείωση της συχνότητας και της σοβαρότητας των επιθέσεων της ημικρανίας.

Μελέτες κλάσης Α, που είναι δημοσιευμένες στα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά παγκοσμίως, δείχνουν ότι το επαναστατικό συμπλήρωμα διατροφής Petagran είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των κρίσεων της ημικρανίας και για αυτό το συνιστούν όλοι οι ειδικοί!

Το προϊόν αυτό επιτέλους έφτασε και στην Ελλάδα και μπορείτε να το βρείτε στο Φαρμακείο Μαραγκός, το οποίο βρίσκεται επί της Λ.Μεσογείων 205, όπου θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας μιλήσουν για τις ιδιότητες που κρύβει το Petagran!

   

   Κατηγορία: Συμπληρώματα Διατροφής, Υγεία