Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Η ρεσβερατρόλη, ως ισχυρή αντιοξιδωτική ουσία, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και μπορεί να αποτελέσει την ασπίδα…
Γράφει η Γεωργιουδάκη Νατάσσα, MSc, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Πόσες φορές διαβάσατε για το ‘μαγικό’ συμπλήρωμα που βοηθάει σε καλύτερη καύση λίπους, οδηγεί…
Γράφει: Λιάτσικος Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Διδάκτορας Κλασικής Φυσιοπαθητικής Πρόκειται για μια νέα μη παρεμβατική μέθοδο θεραπείας προσώπου η οποία έχει ως στόχο…
Γράφει: Πέτσιος Δημήτριος Msc, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Βρισκόμαστε ήδη στο μέσο του καλοκαιριού και…οι χρυσαφένιες παραλίες με τις καυτές αμμουδιές, η δροσερή,…
Γράφει: Παπαμίκος Βασίλειος, Νοσοκομειακός Διαιτολόγος ΓΝΑ – Κοργιαλένειο Μπενάκειο Ο όρος δυσκοιλιότητα αναφέρεται στη δυσκολία κατά την κένωση και σε μειωμένη…
Γράφει: Σαρικά Γ. Μαρία, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα…
Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου…
Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν είδος αντισωμάτων σε ποντίκια που μπλοκάρει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της νόσου Αlzheimer, ανοίγοντας δυνητικά νέο δρόμο στη…